Mökkivarausten varaus- ja peruutusehdot

GALDOTIEVA ONLINE -VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT
Nämä ehdot koskevat Aajatieva Oy:n Tunturikeskus Galdotievaa. Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Online –järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

 

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS
Tuotteet ja palvelut varataan Varauslomakkeen kautta osoitteessa www.aajatieva.fi. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Alaikäisen majoittuessa yksin tulee huoltajan etukäteen kirjallisesti ilmoittaa hyväksyvänsä majoittumisen sekä kantavansa vastuun alaikäisestä ja hänen toiminnastaan.

 

MAKSUTAVAT

Varauslomakkeella voidaan tehdä varaus toivomalle mökille. Tuotteet ja palvelut maksetaan paikan päällä Tunturikeskus Gladotievassa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

 

TULO- JA LÄHTÖAIKA

Sisäänkirjautuminen tapahtuu Tunturikeskus Galdotievan vastaanotossa  osoitteessa Ruijantie 2951 ajanjaksolla 1.6.-30.8. Muina aikoina sisäänkirjautuminen tapahtuu Galdotievan kaupan ja kuppilan yhteydessä osoitteessa Ruijantie 2605. Huone on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 16 ja se tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

 

SAAPUMINEN KLO 20 JÄLKEEN

Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 20 asti. Tämän jälkeen Aajatieva Oy:llä on oikeus antaa huone pois, jos asiakas ei ole saapunut tai ilmoittanut myöhemmästä saapumisesta.

 

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

 

Varauksen peruutus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Tunturikeskus Galdotievasta riippumaton este, voi Aajatieva Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Aajatieva Oy:llä oikeus perua varaus. Mökkivarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, ei valmismatkalaki.

 

Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua olemalla yhteydessä vastaanottoon (p. 040 090 8300, galdotieva@aajatieva.fi). Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

 

Mikäli varauksesta on aiheutunut majoitusliikkeelle erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Aajatieva Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

en_GB
Scroll to Top