Tunturikeskus

Galdotieva

Pieni, kotoisa ja viihtyisä vapaa-ajan viettopaikka pohjoisimmassa Lapissa tarjoten majoittuville mahdollisuutta päästä Lapin luontoon kokemaan ja viihtymään omalla tavallaan.

Nauti vierailustasi keskellä kaunista erämaata

AUKIOLOAJAT

Avoinna päivittäin klo 10-20.

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Aktiviteetit

Sijainti kahden erämaan välissä tarjoaa upeat puitteet erityisesti luontoaktiviteeteille, mm. hienot vaellus-, kalastus- ja maastopyöräilymahdollisuudet, samoin kuin melonta- ja moottorikelkkailumahdollisuudet.

Majoitus

Kelomökit, 1-4 hengelle.
Hirsimökit, 4-8 hengelle.
Leirintäalue

Ravintola, kauppa ja tankkausasema

Viimeinen rajakauppa matkalla Norjaan, joten täällä kannattaa tankata niin kuski, kanssamatkustajat kuin auto ja kelkkakin.

Tiedustelut ja varaukset

+358 40 090 7200

galdotieva@aajatieva.fi

Tietoa meistä

Tarinamme

Aajatieva Oy on keväällä 2023 perustettu perheyritys, joka jatkaa maineikkaan Tunturikeskus Galdotievan toimintaa sen arvoisella tavalla. Tunturikeskus Galdotieva on pieni, kotoisa ja viihtyisä vapaa-ajan viettopaikka pohjoisimmassa Lapissa tarjoten majoittuville mahdollisuutta päästä Lapin luontoon kokemaan ja viihtymään omalla tavallaan.

 

Tunturikeskus Galdotieva sijaitsee havupuurajan yläpuolella, aivan Palojärven rannalla. Palojärven kylä on vanha saamelaiskylä, jossa harjoitetaan perinteistä poronhoitoa tänäkin päivänä. Kesäisin on mahdollisuus vaeltaa puuttomassa tunturissa, meloa, kalastaa ja pyöräillä. Syksyn patikointi takaa todellisen ruskan väriloiston. Talvisin on mahdollista lähteä hiihtolenkille, lumikenkäretkelle, pilkkiä, ihailla revontulia sekä nauttia kaamoksen hiljaisuudesta nuotion loisteessa.

Suunnittele unohtumaton kokemus Tunturikeskus Galdotievassa jo tänään!

Scroll to Top